Jean-Marc Vincent – Bourgogne Pinot Noir

0 klantbeoordelingen

Jean-Marc Vincent – Bourgogne Pinot Noir

Ontdek de uitzonderlijke Bourgogne Rouge van Jean-Marc Vincent een wijn die met passie en precisie is vervaardigd in de beroemde wijnregio Bourgogne. Deze pinot noir staat bekend om zijn verfijnde en aromatische profiel, perfect voor liefhebbers van lichte en geparfumeerde rode wijnen. Met zorgvuldige aandacht voor detail en respect voor traditionele wijnmaaktechnieken, biedt deze wijn een ware expressie van zijn oorsprong.

Jean-Marc Vincent, samen met zijn vrouw Anne-Marie, beheert een klein, maar indrukwekkend domein in Santenay. Hier heeft Jean-Marc de wijngaarden van zijn grootvader geërfd en deze met grote toewijding gerevitaliseerd. Hun benadering van wijnmaken combineert respect voor de natuur met minimale interventie, waaronder het beperkte gebruik van zwavel en een focus op het behoud van de natuurlijke kenmerken van de wijn.

Deze Bourgogne Pinot Noir wordt gekenmerkt door zijn delicate, doch rijke smaakprofiel met tonen van rijp rood fruit en een subtiele mineraliteit, dankzij de klei-kalksteenbodems waarop de druiven worden verbouwd. Het resultaat is een elegante en evenwichtige wijn die de zintuigen prikkelt en uitnodigt tot een diepgaande proeverijervaring.

Perfect om te serveren bij een breed scala aan gerechten, van gevogelte tot lichtere vleesgerechten, en zelfs om op zichzelf te genieten. Deze wijn straalt een charmante veelzijdigheid uit die hem een favoriet maakt voor elke gelegenheid.

  • Druivensoort: Pinot Noir
  • Streek: Bourgogne, Frankrijk
  • Smaakprofiel: Licht en geparfumeerd, met noten van rood fruit en een subtiele mineraliteit
  • Serveertemperatuur: 14-16°C

29.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jean-Marc Vincent – Bourgogne Pinot Noir” te beoordelen
Vincent,Bourgogne,Pinot Noir,Frankrijk

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.