Pascal Marchand – Gevrey Chambertin Les Roncevies

0 klantbeoordelingen

Pascal Marchand – Gevrey Chambertin Les Roncevies

De Pascal Marchand – Gevrey Chambertin Les Roncevies is een schitterende representatie van de hoogwaardige pinot noir uit de befaamde Côte de Nuits regio in Bourgogne. Deze rode wijn belichaamt de rijke traditie en het vakmanschap van het wijnhuis Pascal Marchand-Tawse, gekend voor zijn nauwgezette aandacht voor detail en kwaliteit.

Deze wijn onthult een complex palet van smaken, waarbij rood fruit zoals kersen en frambozen samenvloeien met subtiele hints van kruiden en aarde. De verfijning van de tannines draagt bij aan een soepele en elegante mondgevoel, wat resulteert in een uiterst gebalanceerde wijn met een blijvende afdronk. De rijping op eiken vaten zorgt voor een lichte toets van vanille en toast, die prachtig harmoniëren met de natuurlijke frisheid van de druif.

Deze wijn is bijzonder geschikt om te serveren bij een scala aan gerechten, van geroosterd rood vlees tot fijnere kazen. De aanbevolen serveertemperatuur ligt tussen de 16 en 18 graden Celsius, wat de optimale ontplooiing van zijn aroma’s en smaken garandeert.

  • Druivensoort: Pinot Noir
  • Streek: Bourgogne, Frankrijk
  • Smaakprofiel: Rood fruit, kruiden, aarde, lichte vanille en toast
  • Serveertemperatuur: 16-18°C

49.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pascal Marchand – Gevrey Chambertin Les Roncevies” te beoordelen
Frankrijk,Bourgogne,Marchand,Pascal,Gevrey Chambertin

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.