Domaine Jean Féry – Hautes-Côtes de Beaune Blanc

0 klantbeoordelingen

Domaine Jean Féry – Hautes-Côtes de Beaune Blanc

De Domaine Jean Féry Hautes-Côtes de Beaune Blanc is een verfijnde witte wijn uit de beroemde Bourgogne wijnregio, specifiek uit het Hautes-Côtes de Beaune-gebied. Deze wijn, voornamelijk vervaardigd van chardonnay, is het toonbeeld van Domaine Jean Féry & Fils’ expertise en toewijding aan kwaliteit.

De wijngaarden van Domaine Jean Féry & Fils zijn gelegen op de zonnige, hoger gelegen hellingen van Beaune, waar de druiven profiteren van een optimale blootstelling aan de zon. Dit resulteert in een witte wijn die zowel rijk van smaak als elegant is, met een aantrekkelijke frisheid die kenmerkend is voor de koelere klimaatomstandigheden op grotere hoogte.

De wijn kenmerkt zich door subtiele aroma’s van rijp wit fruit en hints van bloemen, aangevuld met een aangename mineraliteit en een goed uitgebalanceerde zuurgraad. Het is een veelzijdige wijn die uitstekend samengaat met een verscheidenheid aan gerechten, van kip tot kalkoen, en is ook heerlijk om op zichzelf te genieten.

Domaine Jean Féry & Fils, een familiebedrijf, beheert zijn wijngaarden met respect voor de natuur en een sterke focus op biologische principes, wat bijdraagt aan de zuiverheid en expressiviteit van hun wijnen.

  • Druivensoorten: Chardonnay
  • Streek: Bourgogne, Frankrijk
  • Smaakprofiel: Fruitig, floraal, minerale ondertonen
  • Serveertemperatuur: 10-12°C

40.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Domaine Jean Féry – Hautes-Côtes de Beaune Blanc” te beoordelen
Féry,Bourgogne,Hautes-Côtes de Beaune

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.