Domaine Monthanet-Thoden – Bourgogne Vézelay Clos dû

0 klantbeoordelingen

Domaine Monthanet-Thoden – Bourgogne Vézelay Clos dû

Domaine Monthanet-Thoden staat bekend om haar toewijding aan uitmuntendheid en innovatie binnen de wijnwereld van Bourgogne. De Bourgogne Vézelay Clos dû vormt hier geen uitzondering op. Deze verfijnde witte wijn, geheel gemaakt van chardonnay, is een uitstekende vertegenwoordiging van de unieke terroir van het gebied. De wijn heeft een frisse, levendige smaak met subtiele hints van citrus en bloemen, die samensmelten tot een harmonieus geheel.

De wijngaarden van het domein liggen in een pittoresk landschap dat gekenmerkt wordt door zijn rijke bodems en gunstige klimaat, wat de complexiteit en diepte van de wijn verder versterkt. Deze wijn wordt geproduceerd met een diep respect voor traditionele wijnmaakmethoden, gecombineerd met een moderne aanpak die de kwaliteit en puurheid van de wijn bevordert.

Elk glas Clos dû belooft een elegante ervaring, ideaal voor zowel een speciale gelegenheid als een verfijnde avond thuis. Het is een wijn die zich uitstekend laat combineren met diverse gerechten, van zeevruchten tot wit vlees en elegante salades.

  • Druivensoort: Chardonnay
  • Streek: Bourgogne, Frankrijk
  • Smaakprofiel: Fris, levendig met tonen van citrus en bloemen
  • Serveertemperatuur: 8-10°C

17.50

Uitverkocht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Domaine Monthanet-Thoden – Bourgogne Vézelay Clos dû” te beoordelen
Thoden,Bourgogne,Frankrijk,Chardonnay

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.