Alice & Olivier De Moor – Chablis Bel Air & Clardy

0 klantbeoordelingen

Alice & Olivier De Moor – Chablis Bel Air & Clardy

Ontdek de uitmuntendheid van de Alice & Olivier De Moor – Chablis Bel Air & Clardy, een verfijnde witte wijn die de essentie van Chablis belichaamt. Deze wijn is het resultaat van zorgvuldige, organische wijnbouw door Alice en Olivier De Moor, die hun vak verstaan en een unieke benadering van wijnmaken hanteren.

De wijn heeft een schitterende lichte citroen-limoen kleur, die zijn frisheid en levendigheid al verraadt nog voordat u een slok neemt. De smaak is krachtig en rijk, met een klassieke Chablis-structuur. Verwacht tonen van wilde kruiden en delicate vruchten die elegant overgaan in een lange, frisse en minerale afdronk. Het is een wijn met karakter, meer uitgesproken en gedenkwaardig dan veel commerciële Chablis wijnen.

De wijngaarden van Bel Air en Clardy, gelegen in het hart van de AOC Chablis, profiteren van oude rotsachtige klei- en kalksteenbodems die de druiven voorzien van hun unieke smaakprofiel. Deze bodems, verrijkt met fossielen, zorgen voor een uitstekende drainage en dragen bij aan de complexiteit van de wijn. De wijn wordt biologisch geproduceerd, zonder gebruik van chemische middelen, waardoor de natuurlijke kenmerken van de chardonnay druiven behouden blijven.

Deze Chablis is ideaal te serveren bij een scala aan gerechten, van romige kazen tot zeevruchten, en van wit vlees tot vette vis. Het is een perfecte keuze voor een diner met vrienden of als een attent geschenk voor elke gelegenheid.

  • Druivensoorten: Chardonnay
  • Streek: Bourgogne, Frankrijk
  • Smaak: Wilde kruiden, delicate vruchten, lange minerale afdronk
  • Serveertemperatuur: 10-12°C

67.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alice & Olivier De Moor – Chablis Bel Air & Clardy” te beoordelen
De Moor,Bourgogne,Frankrijk,Chablis

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.