Alice & Olivier De Moor – Bourgogne Chitry

0 klantbeoordelingen

Alice & Olivier De Moor – Bourgogne Chitry

Ontdek de Alice & Olivier De Moor – Bourgogne Chitry, een uitmuntende wijn uit Bourgogne die de kenmerkende zuiverheid van deze regio belichaamt. De wijn is vervaardigd volgens biologische principes en natuurlijke vinificatieprocessen, wat bijdraagt aan de authentieke smaakervaring. De chardonnay-druiven leveren een verfrissend en helder palet dat een mineraal aroma vooropstelt, met subtiele citrusnoten die de frisheid versterken.

Deze wijn staat bekend om zijn heldere, krispe smaak, waardoor hij uitstekend past bij lichte gerechten zoals zeevruchten of als aperitief. De subtiele complexiteit van de wijn wordt versterkt door de biologische wijze van verbouwen en het handmatig oogsten van de druiven, wat zorgt voor een pure expressie van het terroir.

De wijnmakers, Alice en Olivier De Moor, hebben zich gewijd aan biologische landbouw en hebben de traditionele wijnbereidingsprocessen verfijnd om de druiven zo zacht mogelijk te behandelen. Ze gebruiken diverse soorten vaten voor de rijping van hun wijnen, waaronder traditionele Bourgondische vaten, wat de karakteristieke smaken en texturen ten goede komt.

  • Druivensoorten: Chardonnay
  • Streek: Bourgogne, Frankrijk
  • Smaakprofiel: Mineraal, fris, met noten van citrus
  • Serveertemperatuur: 8-10°C

51.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alice & Olivier De Moor – Bourgogne Chitry” te beoordelen
Frankrijk,Bourgogne,Chitry,Chardonnay,De Moor

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.