Benjamin Leroux – Savigny 1er Cru Les Hauts Jarrons

0 klantbeoordelingen

Benjamin Leroux – Savigny 1er Cru Les Hauts Jarrons

Ontdek de verfijning en complexiteit van Benjamin Leroux – Savigny 1er Cru Les Hauts Jarrons, een meesterwerk uit de Bourgogne. Deze rode wijn, die de essentie van pinot noir druiven belichaamt, is een toonbeeld van vakmanschap en terroirexpressie. De zorgvuldige vinificatie en rijping onthullen een diepe, rijke kleur en een boeket van verleidelijke aroma’s, waarin rode vruchten, subtiele kruiden en een vleugje eiken samenkomen in een harmonieuze symfonie.

De smaak is een waar avontuur voor de zintuigen, beginnend met een zijdezachte aanzet die overgaat in een complexe en gelaagde middensmaak, vol nuances van fruit, specerijen en terroir. De afdronk is lang en memorabel, een bewijs van de hoge kwaliteit van de wijn en de zorg die besteed is aan elke stap van het productieproces. Deze wijn staat niet alleen op zichzelf als een uitstekende keuze voor speciale gelegenheden, maar is ook een veelzijdige partner voor een breed scala aan culinaire creaties, van verfijnde vleesgerechten tot elegante kaasplankjes.

Deze wijn is perfect gebalanceerd, met een mooie integratie van fruit, tannines en zuren, wat zorgt voor een vloeiende en aangename drinkervaring. De wijn is ideaal om nu te genieten, maar heeft ook het potentieel om verder te rijpen en te evolueren, waardoor liefhebbers de kans krijgen om de ontwikkeling van zijn complexiteit over de tijd te volgen.

  • Druivensoorten: Pinot Noir
  • Streek: Bourgogne, Frankrijk
  • Smaak: Complex met noten van rode vruchten, specerijen en een hint van eiken
  • Serveertemperatuur: 16-18°C

46.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Benjamin Leroux – Savigny 1er Cru Les Hauts Jarrons” te beoordelen
Savigny,Leroux,Frankrijk,Bourgogne,Pinot Noir

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.