Dominique Gruhier – Epineuil

0 klantbeoordelingen

Dominique Gruhier – Epineuil

Ontdek de exclusieve charme van Dominique Gruhier’s Bourgogne Epineuil, een ware expressie van vakmanschap en respect voor de natuur. Gelegen nabij het pittoreske dorpje Epineuil, creëert wijnmaker Dominique Gruhier met passie en precisie een pinot noir van uitzonderlijke kwaliteit. Deze organische rode wijn is een ode aan de rijke historie en het unieke landschap van de regio.

De zorgvuldig geselecteerde pinot noir druiven, afkomstig van kalksteen-klei bodems rijk aan fossielen van oesters uit het Jura-tijdperk, ondergaan een zorgvuldig vinificatieproces. Deze lichtrode parel biedt een complexe samensmelting van fruitconcentratie en kruidige noten. Na een rijpingsperiode van 10 maanden in oude Franse eiken vaten in een adembenemende 800 jaar oude kelder, ontvouwt zich een wijn met een onderscheidend rokerig accent, rijk aan zoete rode en blauwe vruchten, specerijen en bloemige tonen.

De Bourgogne Epineuil van Dominique Gruhier belichaamt de essentie van wijn maken, een getuigenis van de harmonieuze balans tussen de traditie van Bourgogne en innovatieve wijnbereiding. Elke slok onthult de diepte en complexiteit van een zorgvuldig geconstrueerde wijn, een ervaring die elke wijnliefhebber zou moeten koesteren.

  • Druivensoorten: Pinot Noir
  • Streek: Bourgogne, Frankrijk
  • Smaak: Complex, met tonen van zoet rood en blauw fruit, specerijen en een unieke rokerige toets
  • Serveertemperatuur: 16-18°C

27.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dominique Gruhier – Epineuil” te beoordelen
Frankrijk,Bourgogne,Tonnerre,Pinot Noir,Gruhier

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.