Dominique Gruhier – Crémant de Bourgogne 

0 klantbeoordelingen

Dominique Gruhier – Crémant de Bourgogne

Ontdek de sprankelende elegantie van de Dominique Gruhier Crémant de Bourgogne, een bruisende schat uit de befaamde Bourgondische wijnregio. Dit meesterwerk combineert de finesse en complexiteit van Bourgondië met de frisheid en levendigheid van een uitzonderlijke mousserende wijn, waardoor het een onvergetelijke ervaring biedt voor liefhebbers van verfijnde bubbels.

De Dominique Gruhier Crémant de Bourgogne wordt vervaardigd volgens de traditionele methode, met een nauwgezette selectie van chardonnay en pinot noir druiven. De wijn is een toonbeeld van vakmanschap en passie, weerspiegeld in elke slok. De zorgvuldige vinificatie en langdurige rijping op de latten verlenen deze Crémant zijn kenmerkende complexiteit en elegantie.

Bij het openen van de fles ontvouwt zich een boeket van delicate aroma’s, waaronder hints van verse citrus, groene appels en een vleugje brioche, die samenkomen in een harmonieuze blend. De smaak is verfrissend en uitgebalanceerd, met een fijne mousse die zorgt voor een zijdezachte textuur en een lang aanhoudende afdronk.

Deze Crémant de Bourgogne is een schitterende begeleider van verfijnde gerechten, zoals zeevruchten, lichte voorgerechten of als verkwikkend aperitief.

  • Druivensoorten: chardonnay, pinot noir
  • Streek: Bourgogne, Frankrijk
  • Smaak: Fris, complex, met nuances van citrus en brioche
  • Serveertemperatuur: 8-10°C

24.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dominique Gruhier – Crémant de Bourgogne ” te beoordelen
Crémant,Frankrijk,Gruhier,Bourgogne

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.