Assailly – Brut Nature

0 klantbeoordelingen

Assailly – Brut Nature

Ontdek de ongeëvenaarde puurheid en elegantie van de Assailly Brut Nature, een champagne die de essentie van vakmanschap en terroir belichaamt. Deze cuvée, gemaakt van 100% Grand Cru chardonnay druiven, is een toonbeeld van de finesse en mineraliteit die de gerenommeerde Avize wijngaarden in de Côte des Blancs te bieden hebben. Zonder toevoeging van extra suiker, biedt deze champagne een authentieke proefervaring die de ware aard en het unieke karakter van zijn afkomst laat zien.

De Assailly Brut Nature is niet zomaar een champagne, maar een viering van erfgoed en innovatie. Opgericht in 1899, combineert het wijnhuis Assailly eeuwenoude tradities met een dynamische en vooruitstrevende benadering. Gelegen in het hart van de Côte des Blancs, beschikt het domein over 10 hectare wijngaarden in een van de meest begeerde gebieden, gewijd aan de duurzame teelt van de chardonnay druif. Deze benadering resulteert in een champagne met een ongekende kwaliteit, gekenmerkt door rijke smaken en aroma’s.

Elke slok van de Assailly Brut Nature is een moment van pure vreugde en verfijning, perfect voor het delen van speciale momenten. Dit is een champagne voor de echte liefhebber, iemand die de subtiliteit van een uitmuntend geproduceerde Brut Nature kan waarderen. Het is de ultieme keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een authentieke, onvervalste champagne-ervaring, die het beste van de Franse wijntraditie vertegenwoordigt.

  • Druivensoorten: Chardonnay 100%
  • Streek: Champagne, Frankrijk
  • Smaak: Rijke mineraliteit en finesse, zonder toegevoegde suikers
  • Serveertemperatuur: 8-10°C

49.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Assailly – Brut Nature” te beoordelen

Gerelateerde producten

Assailly,Champagne,Frankrijk

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.