A. Chauvet – Carte Blanche

0 klantbeoordelingen

A. Chauvet – Carte Blanche

Ontdek de sublieme wereld van A. Chauvet – Carte Blanche, een pronkstuk van vakmanschap en traditie uit het hart van de Champagne. Dit mousserende juweel belichaamt de essentie van finesse en elegantie, een toonbeeld van de rijke geschiedenis en toewijding aan kwaliteit van het huis A. Chauvet. Met zijn delicate balans en verfijnde bubbels nodigt Carte Blanche u uit op een onvergetelijke reis door de zintuigen.

Vervaardigd uit een zorgvuldig geselecteerde blend van pinot Noir en chardonnay, weerspiegelt Carte Blanche de perfecte harmonie tussen kracht en finesse. De pinot noir draagt bij aan de volheid en complexiteit van het aroma, terwijl de chardonnay zorgt voor een ongekende frisheid en delicatesse. Dit meesterwerk is het resultaat van een doordachte assemblage van verschillende oogstjaren, een getuigenis van de deskundigheid en het streven naar uitmuntendheid van het huis.

Bij het openen van een fles Carte Blanche wordt de lucht gevuld met betoverende aroma’s van vers gebakken brood, rijpe witte vruchten en een hint van bloemige tonen. De eerste slok onthult een complex palet van smaken, variërend van sappige perzik en appel tot subtiele nuances van amandel en honing, eindigend in een lange, verfrissende afdronk die zowel de kenner als de casual liefhebber zal verrukken.

Of het nu gaat om een speciale gelegenheid of een moment van pure verwennerij, A. Chauvet – Carte Blanche is een onmisbare aanwinst voor elke viering. Laat u meeslepen door de verfijning en de sprankelende pracht van deze Champagne, en deel de magie van Chauvet met vrienden en geliefden.

  • Druivensoorten: Pinot Noir, Chardonnay
  • Streek: Champagne, Frankrijk
  • Smaak: Rijke complexiteit, frisheid, subtiele fruitige en bloemige tonen
  • Serveertemperatuur: 8-10°C

33.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “A. Chauvet – Carte Blanche” te beoordelen
Champagne,Frankrijk,Carte Blanche,Chauvet

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.