Domaine la Garrelièrre – Gamay Sans Tralala 

0 klantbeoordelingen

Domaine la Garrelièrre – Gamay Sans Tralala

Ontdek de charme en de finesse van Domaine La Garrelière’s Gamay Sans Tralala, een wijn die zich onderscheidt door zijn pure expressie en de passie van zijn makers, Pascale en François Plouzeau. Dit meesterwerk, afkomstig uit de rijke bodems van de Loire-vallei, belichaamt de essentie van biodynamische wijnbouw, een filosofie die respect voor de natuur en het milieu hoog in het vaandel draagt.

Het Domaine La Garrelière, bevindt zich in een uniek stukje Frankrijk waar traditie en innovatie samenkomen. Het domein beslaat een lappendeken van bodemsoorten wat elke slok Gamay Sans Tralala een unieke terroirexpressie geeft. Deze wijn is het resultaat van een zorgvuldige selectie van Gamay-druiven, geteeld op oude wijnstokken, waarbij elke stap in het productieproces – van de biodynamische teelt tot de natuurlijke vinificatie – getuigt van een diepgewortelde liefde voor het vak.

De Gamay Sans Tralala kenmerkt zich door zijn levendige fruitigheid en ongekende frisheid, een directe reflectie van de Loire-vallei. De maceratie carbonique methode, toegepast gedurende ongeveer twee weken, benadrukt de natuurlijke smaken en aroma’s van de Gamay-druif, zonder afbreuk te doen aan de authenticiteit. Het resultaat is een wijn die uitnodigt tot delen, een viering van samenzijn en de eenvoudige geneugten van het leven.

De wijn is uitermate geschikt voor een breed scala aan gelegenheden, van een informele bijeenkomst met vrienden tot een verfijnd diner. Het past uitstekend bij een variëteit aan gerechten, waaronder lichte vleesgerechten, gevogelte en een selectie van zachte kazen.

  • Druivensoorten: Gamay
  • Streek: Loire-vallei, Frankrijk
  • Smaakprofiel: Fruitig met tonen van kersen, rode bessen en een subtiele kruidigheid
  • Serveertemperatuur: 16-18°C

 

21.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Domaine la Garrelièrre – Gamay Sans Tralala ” te beoordelen
Frankrijk,Loire,Gamay

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.